Špancirfest

Program

Polazak u 08,00 iz Krašića, 08,30 Jastrebarsko (parkiralište u ul. Bana J. Jelačića), 08,45 Klinča Sela, moguć ukrcaj u Zagrebu, kod zagrebačkog velesajma ulaz jug . Slijedi ugodno putovanje prema Varaždinu.

 

Barokni grad, spreman na izražavanje emocija u svim oblicima, pruža nam priliku da „prošpanciramo“ i istovremeno uživamo u mnogim predstavama, glazbenim i likovnim sadržajima, glumačkim i pjevačkim izvedbama. Špancirati se mogu stari i mladi, sadržaja ne nedostaje. U starom dijelu grada prošetati ćemo uz palaču Sermage, gradsku vijećnicu, katedralu, uršulinsku i franjevačku crkvu, te palaču Patačić. Isprobajte Međimurske languše, tortu grofice Marice i druge specijalitete koje nude izlagači i ugostitelji. Ljubitelji baštine i muzeja moći će posjetiti Gradski muzej ili Svijet kukaca, entomološku zbirku u palači Herzer (radno vrijeme muzeja do 13,00 sati)

 

Španciranje i zabavljanje uz ulične zabavljače predviđa se do 18,00 sati, kada slijedi polazak prema Zagrebu i Jastrebarskom

Datum polaska

28.08.2022

Tip putovanja

Jednodnevni izleti

Cijena po osobi

130,00 Kn

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Jamčevno osiguranje uplaćeno kod „ADRIATIC OSIGURANJE“

CIJENA UKLJUČUJE:

Prijevoz autobusom, Turističkog pratitelja, Putno osiguranje

CIJENA NE UKLJUČUJE:

Ulaznice u muzej 35,00 kn za odrasle, 20,00 kn za djecu, studente i umirovljenike

NAPOMENA:

Kalkulacija je rađena na bazi 40 osoba, te agencija zadržava pravo korekcije cijene/otkaza putovanja u slučaju manjeg broja putnika. Ostali uvjeti prema Općim uvjetima agencije.